5

Waar kan ik je mee helpen?

Ik help bedrijven om een veilige werkplek te creëren. Dit doe ik door door het opzetten van veiligheidsprogramma’s en het geven van trainingen.

Het opzetten van een veiligheidsprogramma, een concreet actieplan om aan de slag te gaan met het versterken van de veiligheidscultuur. We gaan kijken naar de huidige situatie en het doel dat jullie willen bereiken. Van daaruit gaan we bepalen welke initiatieven op dat moment het beste passen bij het bedrijf.

Het geven van trainingen (klassikaal, online, e-learning en blended learning) op het gebied van veiligheidsbewustzijn en leiderschap in veiligheid. Het ontwikkelen van bewustzijn en leiderschap is de sleutel tot een sterke veiligheidscultuur. Hiermee leg je een goede basis om veilig te werken.

Over de Safety Coach

Mijn naam is Ilse Jansen en ik ben het gezicht achter De Safety Coach. Als ondernemer wil ik bedrijven helpen om veilig(er) te werken.

De afgelopen 10 jaar heb ik ontzettend veel ervaring opgedaan op het gebied van veiligheid, waarbij ik altijd al een speciale interesse had voor het menselijke gedrag in combinatie met veiligheid. Hoe kan het toch dat mensen bepaalde keuzes maken en bijvoorbeeld zelfs hun hand in een machine met draaiende delen stoppen om er snel iets uit te halen? Wat bepaalt dat de ene leidinggevende zijn medewerkers wel kan inspireren om veilig te werken en de ander niet?

Met deze ervaringen en een stuk theorie in de vorm van een HVK diploma, heb ik de competenties om bedrijven stappen te laten zetten op het gebied van veiligheid.

Wil je nog meer over mijn loopbaan weten? Kijk dan gerust ook even op mijn persoonlijke LinkedIn profiel.

Wat zeggen anderen?

“Voor het eerst iemand die duidelijk communiceert en het simpel maakt.”

“Ik vind de e-learning aangenaam om te volgen, rustig tempo en niet moeilijk. Ideaal voor mensen die niet thuis zijn in preventie.”

“Zeer duidelijke training. Ze weet veiligheid weer leuk te maken!”

“De cursus (e-learning Leiders in veiligheid) was erg interessant! Een hoop zaken die je misschien intuïtief ook wel weet, maar netjes door jou overzichtelijk gemaakt.”

Contact

Heb je een vraag of wil je meer info? Neem contact op en ik help je graag!

Contact me!

085-0043300

Bezoek me!

Oude Kolkstedeweg 7, 7037BG Beek

Connect met me!