Training Leiders in veiligheid

Het ontwikkelen van de leiderschap ten aanzien van veiligheid is een hele belangrijke stap. Leidinggevenden hebben namelijk een hele cruciale rol als we het hebben over het stimuleren van veilig gedrag.

In deze training ontdek je 8 thema’s waarmee je veilig gedrag kunt stimuleren binnen je organisatie. Zodat je – na deze dag – precies weet hoe gedragsbeïnvloeding werkt en hoe je het in kunt zetten om jouw werkplek veiliger te maken en ongevallen te voorkomen.

DoelgroepDirect / eerstelijns leidinggevenden
ResultaatLeidinggevenden die zich bewust zijn van de mogelijke risico’s binnen de organisatie. Daarnaast kennen ze de principes van gedragsbeïnvloeding en weten ze door middel van communicatie en voorbeeldgedrag medewerkers te inspireren tot veilig gedrag.
Inhoud* De nut en noodzaak van veilig werken en veiligheidsbewustzijn
* Het herkennen van gevaarlijke situaties en risico’s
* De relatie tussen gedrag en veiligheid
* Technieken voor gedragsbeïnvloeding uitgelegd aan de hand van de 8 bovengenoemde thema’s
* Aan de slag!
Duur1 dag
Investering€ 250 p.p.
Als bonus krijg je ook één jaar toegang tot de gelijknamige e-learning. Hiermee kun je de opgedane kennis nog eens herhalen.

Deze training wordt in-company gegeven. De inhoud is maatwerk en wordt dan verder met je afgestemd. Deze training kan ‘live’ gegeven worden, maar ook online of een combinatie van verschillende vormen (blended learning).